Appbox.nl • Volg ons ook in de Social Media

Wat we doen

Je kunt bij Appbox.nl terecht voor een scala aan diensten op het gebied van mobiele applicaties. Het gaat dan om het visualiseren en het ontwikkelen van Apps voor iOS en Android. Maar er is meer, bijvoorbeeld user interface design of webdesign….

 

User interface Design (UI)
Succesvolle gebruikerservaring en -gemak is de basis van elke App die wij ontwikkelen, daarnaast adviseren én leveren wij u een prachtig aangepaste interface ontwerp die elke App tot een uniek en onderscheidend product maakt.

 

Mobiele applicaties (App)
We hebben ons gespecialiseerd in besturingssystemen als iOS en Android. Daarnaast is het ontwikkelen van Windows Phone 7 Apps ook mogelijk..

 

Ontwikkeling webdesign en e-commerce
Naaste het ontwerpen en bouwen van mobiele applicaties zijn we ook beschikbaar voor websites, webapplicaties en e-commerce oplossingen. We hebben ruime ervaring met diverse Content Management Systemen (Magento/Drupal) die voldoen aan diverse doelen van onze klanten. Doordat wij  het surf- en klikgedrag van gebruikers begrijpen, creëren wij een goed platform voor desktops, tablets of mobiele telefoons.